Zelf ontdekken en Groeien samen met Jouw Hond via audio!

Ontdek een nieuwe wereld van bewustwording met mijn unieke audio spiegel wandelingen. Download hieronder de gratis audio meditatie voor een eerste kennismaking. Vond je het leuk om te ervaren? Smaakt het naar meer en wil je graag zelf aan de slag?

Ontdek dan de vijf verdiepende thema’s met werkboek! Dit doe je door mij een bericht te sturen via onderstaande knop. Nu niet voor 105,- euro maar voor 75,- euro alle 5 de audio’s + werkboek en bonus meditatie in je mailbox!

De thema’s zijn bewustwording, luisteren, verbinden, voelen en liefde. Nu met een BONUS audio!

Exclusieve extra audio voor meer groei. Stap binnen in een andere wereld en laat jezelf en je hond de kracht van de spiegelwandeling ervaren. Begin jouw reis van bewustwording en zelfontwikkeling vandaag nog!

Met warme groeten, Susanne en co-coach Gunner.

Conny: Onlangs een spiegelwandeling gedaan bij Susanne met Yoep. Dat was een bijzondere ervaring Susanne liet mij zien dat Yoep zeker reageert op mijn gedachten en mijn doen. Ook wel confronterend soms. Ook ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dingen anders wil gaan doen. Nog bedankt Susanne voor deze leerzame middag.