opstellingsdag

Je moeder en al je voormoeders zijn je voorgegaan en hebben invloed op hoe jij jouw leven nu ervaart. Het heeft invloed op wie je bent en hoe je met jouw emoties omgaat. Hoe vrij jij je voelt. Hoeveel jij kunt vertrouwen op je innerlijke krachten. Hun levens en vooral hun onverwerkte trauma’s hebben een enorme impact op dit leven hier en op alles wat jij daardoor met je mee draagt. Tijdens dit samenzijn duiken we dieper in de gevoelslagen en onderzoek je hoe jij jouw ruimte mag innemen. Wat je hier voor nodig hebt en waar je naar mag gaan kijken. D.m.v opstellingen, energie oefeningen, meditaties mag jouw verhaal geschreven worden. Mag ik je verwelkomen?

Tijd: 10 tot 16.00 Locatie: Life Joy kosten 135,- (min 4 deelnemers)
Wat neem je zelf mee? Lichte lunch, (ik zorg voor soep en fruit) lekkere sokken, en/of een dekentje. Een foto van jezelf uit je jongere jaren. (na aanmelding betaal je nog niets)

Spiegelwandeling met hond

Wandelen in stilte, verbinden met jezelf via je hond. Opnieuw …voelen, kijken, vertalen. Al je zintuigen staan op scherp. Tijdens deze wandeling nodig ik je uit om je hond op een andere wijze te gaan bekijken en ervaren. Vanuit nieuwsgierige blik, te mogen voelen wat de spiegel, jouw hond je te vertellen heeft. Jouw hulpvraag is hierbij leidend. Wat kan je leren, waar wil je naar kijken, welke vraag mag uitgesproken?

2,5 uur durende work-wandeling
Locatie Zoelense Bos.
Tijd: 10.00-12.30.
Waar zorg je zelf voor: eigen hond, water voor hond.
Waar zorg ik voor: Thee, iets lekkers, inhoud workshop.
Kosten 75,- p.p (min 3 personen) diverse data. (na aanmelding betaal je nog niets)

OPstellingsdag & Cacao Ceremonie ‘innerlijke vrouw’

Je moeder en al je voormoeders zijn je voorgegaan en hebben invloed op hoe jij jouw leven nu ervaart. Het heeft invloed op wie je bent en hoe je met jouw emoties omgaat. Hoe vrij jij je voelt. Hoeveel jij kunt vertrouwen op je innerlijke krachten. Hun levens en vooral hun onverwerkte trauma’s hebben een enorme impact op dit leven hier en op alles wat jij daardoor met je mee draagt. In deze samenkomst eren we de vrouwenlijn en onderzoeken we wat deze jou te vertellen heeft. Daarna sluiten we af met een cacao ceremonie, Vanuit het gedachtengoed van delen, vragen we hier aandacht om werkelijk te zien wie jij bent, wie de ander is, waardoor we elkaar weer kunnen steunen, inspireren en versterken.

Data volgen
Tijd: 10 tot 16.00
Locatie: Life Joy
Kosten 135,- (min 4 deelnemers)
Wat neem je zelf mee? Lichte deelbare lunch, (ik zorg voor soep en fruit) lekkere sokken, en/of een dekentje. Een foto van jezelf uit je jongere jaren. (na aanmelding betaal je nog niets)

UPCOMING februari 24!!!

kintsugi hart & cacao ceremonie

Deze ceremonie staat in het teken van heling. Wil je iets loslaten? Ruimte maken voor een nieuw begin? Dan is de Kintsugi Heart echt iets voor jou. Laten we het hart helen door dit prachtige ritueel samen door te maken. We slaan het hart kapot om het vervolgens weer in elkaar te lijmen met het gouden lijm. Een Japans ritueel om jezelf te helen.

Ik nodig je uit om alles wat je hebt mee gemaakt te overstijgen en in goud om te zetten. We zetten meditatie, muziek en cacao in om nog dieper in contact te komen met jouw eigen stukken om vervolgens jouw hart letterlijk te helen.

Data februari ’24 bij voldoende aanmelding
Tijd: 10 tot ….zo lang te duurt
Locatie: Life Joy
Kosten 135,- (min 4 deelnemers)
Wat neem je zelf mee? Lichte deelbare lunch, (ik zorg voor soep, brood en fruit) lekkere sokken, en/of een dekentje. (na aanmelding betaal je nog niets)

Duo Sessie

Wie ben ik? Wie ben jij? Hoe verhouden wij ons samen? Wat leren wij van elkaar en van onze hond? Welke waarden zijn belangrijk en wat delen we samen en wat liever niet? Deze 3 uur durende sessie staat in het teken van “jullie samen”. Vriendinnen, partner, ouder- jongere.

Kosten duo Sessie 265,- eventueel bespreekbaar met lunch in de boomgaard (290,-) (weersafhankelijk)

dog, pet, pet owner-5753302.jpg

Vrouwenlijn/ mannenlijn opstelling met de hond als co-coach

Je moeder, je vader en al je voormoeders en vaders zijn je voorgegaan en hebben invloed op hoe jij jouw leven nu ervaart. Het heeft invloed op wie je bent en hoe je met jouw emoties omgaat. Hoe vrij jij je voelt. Hoeveel jij kunt vertrouwen op je innerlijke krachten. Hun levens en vooral hun onverwerkte trauma’s hebben een enorme impact op dit leven hier en op alles wat jij daardoor met je mee draagt. In deze samenkomst bekijken en ervaren we de vrouwenlijn of mannenlijn en onderzoeken we wat deze jou te vertellen heeft. Er zijn maximaal 2 honden aanwezig die een rol mogen krijgen in de opstelling. Met elkaar onderzoeken we het gedrag en reacties van de honden en de invloed hiervan op jouw thema.

Data volgen bij voldoende interesse.
Tijd: 10 tot 16.00
Locatie: Life Joy
Kosten 135,- (min 4 deelnemers)
Wat neem je zelf mee? Lichte deelbare lunch, (ik zorg voor soep en fruit) lekkere sokken. Een schrijfboekje en pen. (na aanmelding betaal je nog niets!

Familieopstelling met de hond als co-coach

🪞✨ Ben je klaar om dieper in jezelf te duiken en innerlijke blokkades op te lossen? Nu is het moment om te ontdekken hoe spiegelcoaching je kan helpen.

🐶 Je hondenvriend kan ook deel uitmaken van dit avontuur! Een familieopstelling kan je helpen om de onzichtbare draden tussen jou en je familiegeschiedenis te ontdekken. Het is een krachtige manier om de dynamiek en de oorsprong van bepaalde patronen in je leven te begrijpen.

🌟 Ik nodig je uit om deel te nemen aan een opstellingssessie en te zien hoe het deuren kan openen naar diepe inzichten en genezing. Samen kunnen we de puzzelstukjes van jouw levensverhaal op hun plek leggen.

💖 Stuur me een bericht om meer te weten te komen over hoe een opstellingssessie jou kan helpen. Laten we samen werken aan jouw persoonlijke groei en welzijn. Mogelijkheden zijn in een groep of 1 op 1.
een op een: Kosten 75,- per uur met eigen hond en 80,- met co-coach Gunner)
groep: Kosten vraaginbrenger 125,- representant: 40,- .