Maak kennis met de spiegel

Door Susanne de Haan Ongecategoriseerd
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Wat goed dat je aan de slag gaat, ik word hier zo blij van.

Werken met je eigen hond kan je zoveel opleveren, dat gun ik je!

Misschien is het goed om eerst een klein beetje achtergrond te hebben, want wat is spiegelen met de hond nou eigenlijk? Welke rol heeft de hond en kan je dit met elke hond doen? 

De hond is veel meer dan alleen een huisdier. Het zijn maatjes, kinderen, sparringspartners, coaches en healers. Als je bereid bent dit te zien dan gaat er een wereld voor je open en komt er een verbinding tot stand die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Je bewustzijn zal verhogen en het helen van je pijnstukken zal versnellen waardoor je sneller komt bij wie je werkelijk bent.

De hond mag altijd zijn wie hij of zij is. Er is geen moeten, hij/zij is niet leidend. Het gaat namelijk om “jou” en wanneer de hond besluit niet deel te nemen, dan is dat helemaal ok. De hond hoef je hier ook niets voor aan te leren. Ze reageren namelijk op onze energie, instinctief. Zij kunnen haarfijn aanvoelen wat er bij ons op de diepere lagen speelt. Wouw! Voel je het ook, dat is toch te gek. Ze zijn zo bijzonder. Tijdens deze mini-course gaan we aan de slag met deze informatie.

Heel erg veel plezier!

 

Toon meer

Wat wil je leren?

  • Je gaat leren om op een andere wijze naar je hond en jezelf in het contact te kijken. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met het spiegelen met honden.

Cursus inhoud

Mini-course start ervaar je spiegel
Maak kennis met verschillende oefeningen om verbinding te maken met je jezelf en je hond. Wordt bewust van je lichaam en geest en hoe jij omgaat met de dagelijkse zaken.

  • De start Spiegelen met de hond
  • Spelen met je hond voor meer verbinding
  • Bewustwording
  • Een tijd van spelen, maar ook een tijd van rust.
  • Aarden
  • Laatste dag alweer!