sheet music, red rose, red flower-6305620.jpg

Voel je welkom bij onze mini-retreat “de muzikale reis naar het hart”

Op verschillende data dit jaar organiseren wij, Oriana van der Sande , Susanne de Haan, samen met Wim van de Sande op gitaar, een muzikale reis naar jouw hart. Kleine liedjes die je dichter bij jezelf brengen met mooie vraagstukken om samen delen en te verbinden. Vanuit de behoefte om samen te komen, te verdiepen en alles om ons heen even los te kunnen laten, ontstond deze vorm van samen zijn. Alles wat er is, is goed. Alles wat je wil delen, mag er zijn. Laten we met elkaar een intieme veilige warme omgeving creëren om de buitenwereld voor een paar uur los te laten, te onthaasten en te verbinden met elkaar en ons eigen hart.

WELKOM BIJ ONZE MINI-RETREAT “muzikale reis naar je hart

Waar verbinden niet alleen maar ‘een woord’ is…..

“De muzikale reis naar je hart” is een liefdevolle samenwerking

Oriana groeide op in het communisme van de jaren 80 in Roemenië. Ze was nieuwsgierig, vrolijk, een wildebras en deed fanatiek aan ballet. Ze verhuisde naar Nederland, worstelde zich door de taal heen, ronde het VWO af om jaren later af te studeren in geestenswetenschappen. Met een rugzak vol ervaring, is Oriana de aangewezen persoon om jouw verhaal te ontrafelen. Ze inspireert en met haar liefdevolle touch weet ze iedereen te raken. Zo ook Susanne. Zij vonden elkaar door dat Susanne met Wim samen liedjes schrijft en van het een ontstond het ander.

Susanne is sinds 2019 Spiegelcoach met de hond als co-coach. In haar jonge jaren is de liefde voor de hond al ontstaan, net als de liefde voor muziek. Als kind op de orgel en later zingen in een klein bandje. Wat uitgroeide tot een hobby. Ze gebruikt de reizen met coachees als inspiratie om teksten te schrijven. Sinds een aantal jaar deelt Susanne de liefde voor muziek met Wim. Samen komt hun passie tot bloei, waardoor eigen nummers het licht mogen zien. Via Wim kent Susanne Oriana en vond zij ook in Oriana een gelijkgestemde.

Wim kwam na zijn studie voor de keuze te staan: muzikant worden of een andere carrière. Het werd het laatste, maar muziek is zijn hele leven een belangrijke rol blijven spelen. Muziek componeren is voor Wim een belangrijke manier om zijn emoties te uiten. In Susanne heeft hij een gelijkgestemde geest gevonden. Samen schrijven zij liedjes en begeleidt hij haar op gitaar. Oriana en Wim delen het leven samen en hebben samen een prachtige dochter.


Drukke agenda’s domineren onze dagen. We staan ‘aan’ en dat is wat je merkt. Je bent toe aan een adempauze, een rustmoment, de overvolle agenda begint zijn tol te eisen! We bieden je een heerlijke middag helemaal speciaal voor jou, waarin je mag landen, voelen, zijn, waar ruimte is voor alles waar jij behoefte aan hebt en misschien is dat wel naar binnen keren en zijn. Zet dan nu een streep door 19 maart ’23, en reserveer nu jouw plek! Het is tijd om even op adem te komen en te landen in jouw hart.

Ga mee op een mini retreat, ‘de reis naar jouw hart’.

country, guitar, girl-946706.jpg

“Thuis is niet altijd een plek he?”

(uit de jongen, de mol en het paard)

Van 3,5 uur lang ben je in warme handen en kan je, je laten onderdompelen in een kleine reis naar je eigen hart. Samen en toch bij jezelf. Vanuit liefde en kwetsbaarheid, kijkend naar je eigen proces. Gedurende die tijd is er dan ook ruimte voor jou, jouw verhaal en alles wat er boven komt, met als afsluiting een lekker kop soep. Sharing and caring noemen wij dat.


Wat kun je verwachten?

Open om te beleven en ervaren.

Vanuit liefde en kwetsbaarheid, in vertrouwen en met overgave.

Uit het hoofd, in het hart.

We creeeren een veilige ruimte, we gaan gronden en in verbinding komen. We laten de muziek ons meenemen en raken.

Sharing en caring

Er is ook ruimte voor jou, jouw verhaal en alles wat er boven komt. Onder het genot van een lekker kop soep mag jij naar behoefte delen en verbinden met anderen.

JOUW INVESTERING €90,- (incl BTW)


VOOR WIE IS DEZE MUZIKALE REIS NAAR HET HART?

woman, happy, laughing-2868705.jpg

Het is voor jou, de vrouw die er “even tussen uit “wil.

Voor de vrouw die een middag voor zich zelf wil en toe is om te verbinden met haar hart.

Voor jou, die muziek kan waarderen en graag geraakt wordt.

Voor de vrouw, die behoefte heeft aan verbinden met anderen.

Voor jou, die de ruimte voor zichzelf mag innemen.

Voor de vrouw, die even een adempauze mag nemen.


Middag PROGRAMMA

Welkom (onbeperkt koffie en thee) koffie thee/ iets lekkers.

Landing kom aan in stilte, aarding en kennismaking met de ruimte, elkaar. Kies een fijne plek en enjoy…

De reis naar het hart: Grondingsoefeningen, gedichten, visualisaties, jouw verhaal “zijn met alles wat er is” kleine liedjes die verweven zijn door het programma, waarna we thuis mogen komen in ons hart.

Sharing & Caring; tijd voor de innerlijke mens: soep, brood, (vegan)

Na deze middag…

Zelfliefde, compassie en verbinding zijn de woorden die dichtbij je gevoel komen.
Heb je mooie gelijkstemden ontmoet.
Je bent ontspannen, uit je hoofd en helemaal in je hart.
Je hebt jezelf geopend en daardoor een magische reis beleefd.