Hier wordt hard gewerkt aan een nieuwe pagina,
voor meer info kunt u altijd contact op nemen met Coaching with a tail
0644149843 of via Coachingwithatail@gmail.com

Samen werken aan verbinding

Bij Coaching with a tail kun je terecht als je weer terug in je kracht wil komen. Samen werken we aan verbinding.
Verbinding tussen hoofd, hart en lichaam.

Door ons bewustzijn te onderzoeken, te voelen, te vallen en weer op te staan, maar ook door de hond in te zetten als spiegel. Hierdoor komen we in aanraking met de diepere lagen van onszelf. We mogen nu de ruimte nemen om naar onze eigen gedrag te gaan kijken. Overtuigingen, patronen, het systeem. Naar wie we zijn als één geheel.

Honden reageren instinctief als het gaat om de interactie tussen mensen en dier. Zij communiceren met ons op een hele liefde volle wijze. Door dit gedrag te onderzoeken, het gedrag wat zij ons laten zien, leren we op een andere wijze naar onszelf en de hond kijken. Door de ogen van de hond kan je zien hoe mooi je in werkelijkheid bent.
Naast het spiegelen zijn er tal van andere interventies in te zetten. We kijken samen waar jouw behoefte ligt en of je dit met of zonder hond wil doen. Je eigen hond, of co-coach Gunner.
Er zijn 3 verschillende trajecten te boeken. Ook is er de mogelijkheid een workshop te volgen. Neem contact op als ik iets voor je kan betekenen. Warme groet Susanne

Naar binnen
Ik ben er ook!
co-coach Gunner en Susanne