person, woman, sun-601587.jpg
Vergeving, compassie om te kunnen helen…

Wij mensen zijn een bijzonder soort. We zijn goed in maken, creëren, bedenken en doen, maar wat we doen is lang niet altijd “goed” voor ons. We leven in een wereld voor stress en druk. Langdurig stress zorgt ervoor dat delen van onze hersenen beschadigd raken. Waaronder de hippocampus. Dit is het gebied dat verantwoordelijk is voor ons “leren”. Na verloop van tijd kan deze krimpen. Cortisol en adrenaline zijn o.a twee van de schadelijke factoren in dit proces. Deze twee hebben veel invloed op ons lichaam, onze huid, op ons hele “zijn”. Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken, maar deze toxische hormonen zijn van grote invloed op hoe we in het leven staan, ons gedragen en welke keuzes we uiteindelijk maken.


Ben je er klaar voor om je eigen patronen onder ogen te zien?
Je schaduwen aan te kijken?
Om weer volledig op jezelf te kunnen bouwen?
Jezelf te omarmen met alles wat er is?
Los te gaan laten wat jou niet meer helpt?
Keuzes te gaan maken die je vooruit gaan helpen?

Een investering ….

Herken je dat je veel moe bent, hoofdpijn hebt, nek en rug klachten, minder goede weerstand, slecht slapen dan is stap 1 om hier bij stil te staan en je zelf af te vragen, wat je nodig hebt om verder te kunnen.

Verbinden met jezelf…

Zijn we nog wel “verbonden” als het gaat om “voelen en weten” wat we echt nodig hebben. Ik ben van mening dat iedereen dit lijntje in zich heeft, in sommige gevallen hoeft het alleen een beetje te worden afgestoft. We worden soms zo geleefd en maken veelal keuzes die goed zijn voor anderen, maar voor ons zelf? Daarom heb ik dit jaarprogramma ontwikkeld. In dit persoonlijk ontwikkeltraject ga je een jaar lang aan de slag met jezelf, om je weer te kunnen verbinden met wat belangrijk voor jou is om gezond en gelukkig oud te worden. Vergeving, compassie en een goede voeding staat hierbij centraal. Je gaat letterlijk opnieuw bouwen zodat je, je lichaam kunt terug winnen doordat je het dialoog aangaat met de pijn en patronen in je leven.

Informatie over het ‘jaar-traject’

Je gaat ontdekken wie je bent aan de hand van:

10 x een life coach sessie van gemiddeld 2,5 uur (t.w.v. €187,50-per sessie) met of zonder eigen hond of co-coach Gunner (t.w.v. €215,-per sessie) Coaching op de werkplek (optioneel) (frequentie en locatie is naar eigen behoefte in te vullen)
DISC, DRIJFVEREN ANALYSE (t.w.v. 230)
Ceremonie “afscheid van oude stukken”
Helende reis (zonder hond) (2 a 3 uur t.w.v. €225,-)
2x online coachsessie 1e half jaar en in het 2e half jaar (ook uit te breiden)
Wekelijks ondersteuning via de whats-app (optioneel)
Altijd voorrang als je een afspraak wil maken op mensen die geen jaar traject hebben afgenomen.
Besloten pagina met inspirerende oefeningen en waar je zelf ook inspraak in hebt om anderen te inspireren.
Stiltewandeling
Ceremoniële afsluiting van het jaartraject!

Als Extra 6- audio- wandelingen om samen met je hond aan de slag te kunnen met een werkboek! (t.w.v €99) of als je geen hond hebt, meditaties in je mailbox en extra ondersteunende oefeningen


ALS ZICH DONKERE WOLKEN SAMENPAKKEN?
……….BLIJF DOORGAAN!’


Uit de jongen, de mol, de vos en het paard’


Je gaat je blauwdruk leren kennen, herkennen en gebruiken.
Je gaat a.d.h.v. je blauwdruk leren welke strategieën het beste bij jou passen!

woman, sky, sunlight-2667455.jpg

Jouw investering

€ 2995,00

€ 2400,00

Wie ben ik?

Moeder, vrouw, vriendin, maatje, vrouwtje van Gunner, coach, collega en vooral verbinder, open creatief en empathisch en ik sta voor je klaar om samen met jou mee reis te gaan. Samen met Co-coach Gunner of zonder hond, met een rugzak vol ervaring en de passie om jou in je kracht te zetten en verder te brengen.

Waarom?

Om gezonder, gelukkiger en gepassioneerd in het leven te blijven staan!