Voor vrouwen, zoals jij die met hond aan de slag willen

De hond als middel…

De hond is veel meer dan alleen een huisdier. Het zijn maatjes, kinderen, sparringspartners, coaches en healers. Als je bereid bent dit te zien dan gaat er een wereld voor je open en komt er een verbinding tot stand die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Je bewustzijn zal verhogen en het helen van je pijnstukken zal versnellen waardoor je sneller komt bij wie je werkelijk bent. In de coaching gaan we aan de slag met jouw uitdagingen en besteden we aandacht aan “verbinding”. Zowel met jezelf, je mag ruimte maken voor voelen, als met de hond. Je gaat je blauwdruk herkennen, waardoor je, je eigen gedrag en daarmee je patronen die je belemmeren kan gaan doorbreken.

Elk traject is maatwerk, een traject bestaat uit een intake, een 2e sessie en minimaal een sessie als vervolg hierop. Na deze 3 sessies bekijken we samen waar jouw behoeften liggen en wat er nog nodig is. Je stelt doelen op waar je mee aan de slag wil. Naast de sessies kun je kiezen voor extra online ondersteuning (whats-app) . Zodat je de ruimte en mogelijkheid krijgt om jouw proces en tussentijdse vraagstukken te delen en te verdiepen. Je kunt zowel met co-coach Gunner als met je eigen hond aan de slag. We hebben bij Coaching with a tail ook de mogelijkheid om een jaartraject af te nemen.

De prijs van een coachsessie hangt af van het aantal uren dat wij samen werken. Ik vraag €75 per uur indien je met eigen hond komt en €85 als we met co-coach Gunner werken. Laat mij contact met je opnemen als je meer wil weten.