guitar, country road, female-946701.jpg

Voor vrouwen zonder hond aan de slag willen

Stap mee in de reis, de reis van jouw leven!

In de huidige samenleving, waarin we zelf verantwoordelijk zijn voor ons succes en geluk, kunnen we wel een steuntje in de rug gebruiken.

In de coaching gaan we aan de slag met jouw steuntje in de rug. We besteden aandacht aan je leerdoelen. Er zijn verschillende interventies in te zetten om te werken aan jouw doelen, die we vooraf samen bespreken. We starten om deze reden altijd met een kennismaking en een intake. Hierin worden al doelen helder. Doelen stellen geeft richting. Tussentijds bespreken we of je nog op het juiste pad zit. Er is altijd ruimte om bij te sturen. De natuur is ons veelal ons werkgebied. Je gaat je blauwdruk herkennen, waardoor je, je eigen gedrag en daarmee je patronen die je belemmeren kan gaan doorbreken.

Elk traject is maatwerk, een traject bestaat uit een intake en hierna bepalen we samen hoeveel sessies je graag zou willen of denkt nodig te hebben. Je stelt doelen op waar je mee aan de slag wil. Naast de sessies kun je kiezen voor extra online ondersteuning. Zodat je de ruimte en mogelijkheid krijgt om jouw proces en tussentijdse vraagstukken te delen. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op, door je gegevens hieronder in te vullen neem ik contact met je op!