guitar, country road, female-946701.jpg

Voor vrouwen zoals jij, die zonder hond aan de slag willen

Stap mee in de reis, “de reis van jouw leven”!

In de huidige samenleving, waarin we zelf verantwoordelijk zijn voor ons succes en geluk, kunnen we wel eens een steuntje in de rug gebruiken!

In de coaching gaan we aan de slag met jouw steuntje in de rug. We besteden aandacht aan je leerdoelen. Er zijn verschillende interventies in te zetten om te werken aan en met jouw doelen, die we vooraf samen bespreken. We starten om deze reden altijd met een kennismaking en de intake. Hierin worden al doelen helder. Doelen stellen geeft richting. Na de intake volgt een eerste sessie, daarna gaan we verder aan de slag. Tussentijds bespreken we of je nog op het juiste pad zit. Er is altijd ruimte om bij te sturen. De natuur is veelal ons werkgebied. Je gaat je blauwdruk herkennen, waardoor je, je eigen gedrag en daarmee je patronen die je belemmeren kan gaan doorbreken, hierdoor kan je andere keuzes gaan maken. Keuzes die goed voor jou zijn!

De prijs van een coachsessie hangt af van het aantal uren dat wij samen werken. Per uur vraag ik 75,- . Elk traject is maatwerk, een traject bestaat altijd uit een intake, een eerste sessie en minimaal één vervolg hierop. Hierna bepalen we samen wat er nog nodig is en waar jouw behoeften liggen. Naast de sessies kun je kiezen voor extra online ondersteuning. (via whats app) Zodat je de ruimte en mogelijkheid krijgt om jouw proces en tussentijdse vraagstukken te delen en te verdiepen. Wil je meer weten, door je gegevens hieronder in te vullen neem ik contact met je op!

We hebben bij Coaching with a tail ook de mogelijkheid om een jaartraject af te nemen.

Door hieronder je gegevens in te vullen, zal ik contact met je opnemen!