Coaching with a tail

Creëer ruimte voor jou!

Wat is het moedigste wat je ooit hebt gezegd vroeg de jongen?
.....'help'
                  antwoordde het paard

(uit de jongen, de mol, de vos en het paard)

Waarom doen we wat we doen? Waarom zet jij de stappen die je zet? Het is een innerlijk weten. Wat nu als je geen verbinding meer voelt met jouw bron? Je leeft vanuit het hoofd en je daardoor het overzicht niet meer hebt? Je eigenlijk het gevoel hebt iemand anders zijn pad te lopen? Het voelt alsof je overloopt en je de ballen niet langer in de lucht kan en wil houden? Je zet stappen vanuit "moeten" en niet vanuit willen? Voelt je van binnen jouw verlangen om je weer te verbinden met wie jij werkelijk bent om vanuit daar te gaan leven? 

 
Susanne de Haan
verbinder

Mooie vrouw, je bent op de juiste plek

Samen gaan we op reis en ik ondersteun je door jouw donkere plekken weer in het licht te zetten. Daarbij kunnen we er voor kiezen om de spiegel in te zetten, waarbij we gebruik maken van de hond als middel. Dieren communiceren op zielsniveau. Ze zijn puur en reageren op onze gedragingen en intenties, dit geeft ons hele waardevolle informatie waarmee we aan het werk gaan.  Er is ruimte voor alles wat er op dat moment aandacht vraagt. Er zijn verschillende werkvormen in te zetten die je zullen helpen antwoorden te vinden op jouw vraagstukken.  Je krijgt meer inzicht in je patronen en belemmerde overtuigingen, waardoor je andere keuzes kan gaan maken. Ik werk graag in de natuur omdat de natuur verzacht en helpt om zaken in een ander licht te zetten. Ik ga er van uit dat alles met elkaar in verbinding staat, toevalligheden bestaan voor mij niet. Alles beweegt en werkt samen waardoor jij nu hier bent aangekomen…’precies daar waar jij mag zijn’. 

 

 

Wat ik voor jou kan betekenen

Mijn verhaal

Mijn naam is Susanne de Haan, een aantal jaar geleden, brak mijn lichaam in tweeën, ik kon geen kant meer op, maar ik ging door. Ik ging door omdat ‘t zo hoorde, omdat iedereen dat van mij verwachtte, dacht ik.  Ik ging door omdat ik zo ben opgevoed onder ‘t motto niet lullen, maar poetsen. Het was precies dat moment dat kleine bruintje beer “Gunner” in ons leven verscheen. Ruim een half jaar na de komst van Gunner lag ik onder ‘t mes vanwege een fikse hernia. Ik kon vrijwel niets meer. Alles wat zo gewoon was, werd mij afgenomen. Door de pijn kon ik niet staan of zitten, niet meer op de motor stappen, niet meer zingen in de band, mijn kinderen optillen en na verloop van tijd kon ik ook niet meer met Gunner wandelen.

Het werd wat stil rond en in mij. Wat het mij leerde, was dat ik weer terug moest naar de basis.

Terug naar mijzelf, naar wie ik was, maar waar ik ergens in de afgelopen 20 jaar de verbinding mee ben kwijtgeraakt.

Het was Gunner die mij als eerste een aantal inzichten gaf.

Omdat ik niet zelf met hem kon wandelen, kreeg ik hulp anderen. Ik ervaarde dat Gunner bij elk van hen iets anders liet zien. Het bracht gespreksstof op gang. Ik stelde vragen, zo werden korte wandelingen eindeloze verhalen en ik voelde me ondanks de intense pijn, een gezegend mens. Het kwartje, dan wel de kwartjes begonnen bij mij te vallen, het was mijn eerste ervaring met het spiegelen, zoals we dat in de praktijk ook wel noemen. Alsof het nog niet genoeg was kreeg ik na mijn hernia, ook nog eens een burn-out. Met alles wat ik heb gehad ben ik er heilig van overtuigd, dat dit niet voor niets is geweest. Gunner gaf me regelmatig terug, wat ik zelf eigenlijk niet wilde accepteren, maar er wel aan moest geloven, wilde ik hier anders uitkomen. De tijd die daarop volgde, was er een van acceptatie, voor mezelf leren kiezen, grenzen stellen, vallen, veel vallen en weer opstaan. Ik kwam in aanraking met de opleiding energetisch en systemisch coachen. Die ik, november 2019 met vlag en wimpel heb afgerond en een mooie aanvulling is op al mijn andere opleidingen en ervaringen, als psychologie, narratieve counseling, SPH en diverse trajecten. 

Door mijn eigen ervaringen met Gunner leerde ik rust en zelfliefde toe te laten, de basis voor de keuzes die ik daarna kon maken en dat werd het begin van een bijzondere reis, de reis van mijn hart.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Met Susanne

Geweldige dingen voor jou!

Ben jij iemand die niet kan wachten en wil je zelf aan de slag? Bij Coaching with a tail is er voor elke vrouw met en zonder hond, die zichzelf wil ontwikkelen en in haar kracht wil komen, Een aantal gratis mini-courses te volgen om alvast mee aan de slag te gaan. 

Wacht niet langer en schrijf je in! Wil je liever met de 5 weekse online spiegelgeleidde wandelingen aan de slag dan kan dat ook!   

Wat is jouw beste ontdekking vroeg de mol? 'Dat wie ik ben genoeg is', zei de jongen

Plan een afspraak met

My project (1)

Vrouwen die je voorgingen

"Superfijne spiegelwandeling mogen doen met mijn 2 honden, wat een fijne energie heeft Susanne, met de juiste vragen geeft ze duidelijke inzichten, bijzonder was ook om te zien dat mijn hond Boeddha zich totaal opende naar haar , daar waar hij mensen altijd maar spannend vind. Hele fijne waardevolle ervaring!"​
Christa Trommel
"Als ik mag sparren met Susanne, stelt ze precies de juiste vragen en voelt enorm goed aan waar ze op door moet vragen. Het werken met Susanne en Gunner is enorm verhelderend, zo mooi hoe hij als perfecte spiegel weergeeft hoe iets voor mij voelt. Hij laat het vaak beter zien dan dat ik het nog kan voelen. Prachtig! Echt een dik cadeau voor jezelf om met Susanne aan de slag te mogen. Levensveranderend, onbetaalbaar!'"
Tirza Kruithof
"Een super mooie ochtend sessie met Susanne mogen doen. Susanne legt het super fijn uit, wat laat mijn eigen hond me veel zien. Volgende x met Gunner, kijken wat voor inzichten hij me gaat geven. Like"​
Esjaty van der Velden