Ik bied spiegelcoaching aan met de hond als co-coach, coaching trajecten zijn ook mogelijk zonder hond. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ik vind het belangrijk dat we samen invulling geven aan jouw behoefte. Ademsessies kunnen ook gecombineerd worden in een coachtraject. Coach-trajecten hebben altijd minimaal 3 contact momenten. Ademsessies kunnen ook los aangevraagd worden.

De tarieven voor 2024/2025 zijn als volgt:

1 op 1 sessie v.a 60 min Spiegelcoaching met je eigen hond als co-coach, of zonder hond88,88- euro p. u
Ademsessie 90 min122, 22 euro p.u
Duo Sessie 90 min88,88 Euro p.p
Adem workshop (v.a 6 personen)v.a 44,44- Euro p.p
Traject van 3 maandenNeem contact op voor jouw traject op maat
Traject van 6 maanden Neem contact op voor jouw traject op maat
Jaar traject Neem contact op voor jouw traject op maat

Over mijn Speciale Dubbele Getallen Tarieven

Beste coachee,

Ik wil je graag informeren over een unieke benadering die ik gebruik bij het bepalen van mijn tarieven voor ademcoaching en workshops. In plaats van standaard prijzen, maak ik gebruik van dubbele getallen. Deze keuze is niet willekeurig, maar zorgvuldig overwogen en gebaseerd op de symboliek en positieve energie die dubbele getallen met zich meebrengen.

Waarom dubbele getallen?

  1. Symboliek en Betekenis: Dubbele getallen worden vaak geassocieerd met harmonie, balans en positieve veranderingen. Ze zijn helpend om een gevoel van evenwicht en synchroniciteit te bevorderen, wat perfect aansluit bij de doelen van coaching.
  2. Positieve Energie: Het gebruik van dubbele getallen straalt een bepaalde energie uit die bijdraagt aan een positieve en ondersteunende omgeving. Dit helpt zowel jou als mij, om ons meer verbonden en in balans te voelen.
  3. Uniek en Persoonlijk: Door mijn tarieven op deze manier te structureren, bied ik een unieke en persoonlijke ervaring die verder gaat dan standaard coaching. Het weerspiegelt mijn toewijding aan jouw welzijn en mijn streven naar het creƫren van een waardevolle en betekenisvolle interactie.

Deze tarieven zijn zorgvuldig gekozen om niet alleen de waarde van de sessies te weerspiegelen, maar ook om een positieve en harmonieuze energie mee te geven.
Het universum is voor je aan het werk!

Ik kijk ernaar uit om samen met jou de kracht van ademhaling te ontdekken en te werken aan een diepere verbinding met jezelf.
Mocht je vragen hebben over de tarieven of de sessies, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Warme groet,
Susanne