dog, pet, canine-3277417.jpg

Voor de werkgever en de vrouwelijke werknemer

De hond als middel…

De hond is veel meer dan alleen een huisdier. Het zijn maatjes, kinderen, sparringspartners, coaches en healers. Als je bereid bent dit te zien dan gaat er een wereld voor je open en komt er een verbinding tot stand die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Je bewustzijn zal verhogen en het helen van je pijnstukken zal versnellen waardoor je sneller komt bij wie je werkelijk bent.

In de coaching gaan we aan de slag met jouw uitdagingen en besteden we aandacht aan “verbinding”. Zowel met je zelf als met de hond. We duiken in het systeem om je heen, door systemisch te werken. We doen opstellingen en werken met verschillende werkvormen. Je gaat je blauwdruk herkennen, waardoor je patronen die je belemmeren kan gaan doorbreken en het heft in eigen handen kan gaan nemen.

Elk traject is maatwerk, een traject bestaat altijd uit minimaal een intake, een 2e sessie en een vervolg daarop. Tijdens de intake bepalen we samen jouw richting. Je stelt doelen op waar je mee aan de slag wil. Naast de sessies kun je kiezen voor extra online (of op de werkplek) ondersteuning. Zodat je optimaal de mogelijkheid krijgt om jouw proces en tussentijdse vraagstukken te verdiepen en aan te pakken. We hebben bij Coaching with a tail ook de mogelijkheid om een jaartraject af te nemen. Je kunt zowel met co-coach Gunner als met je eigen hond aan de slag.

Vraag naar de mogelijkheden!