Dat klinkt me als muziek in de oren ..

Voor de gene die mij nog niet zo goed kennen, is het misschien leuk om te weten dat ik gek ben op muziek! Tja wat is daar nu bijzonder aan zou je misschien zeggen? Nou heel bijzonder is het natuurlijk niet, maar wat ik zo leuk vind aan muziek is om het zelf te schrijven en te zingen! Ja dat is toch super leuk. Al jaren zing ik in een band en je kan er van alles van vinden, maar ik beleef er zo intens veel plezier aan!

Ooit begon ik samen met de buurman een bandje. De buurman had een vriend die al jaren samen gitaar speelden en op een moment hoorde hij mijn stem en vroeg me of ik wilde aansluiten. Dat heb ik zo’n 10 jaar gedaan, totdat ik in een schoolband terecht kwam op het moment dat mijn oudste dochter naar de basisschool in Pijnacker ging. Die twee combineerde ik een aantal jaren en uiteindelijk besloot ik alleen met de laatste door te gaan. Wat een mooie dingen hebben we gedaan en natuurlijk wil je altijd meer, maar soms is de koek op en moet je berusten in wat er is. Nou ja, ik zou mezelf niet zin als ik geen andere manier zou vinden en dat lukte. Ik ben met twee van de 6 verder gegaan om uiteindelijk mijn eigen kleine liedjes te schrijven en daar zijn er inmiddels een stuk of 5 van! Omdat ik het een hele mooie tekst vind, waar ikzelf een hoop kracht uit haal, wil ik ‘m ook graag met jou delen! Gewoon puur, rauw niets aan gedaan. Just me my voice and Wim’s (een van de gitaristen) guitar! Het is zo heerlijk om te doen. De flow van het schrijven en als ik dan met Wim samen zit, oooh het is MAGIE! Werkelijk. Ik deel met hem mijn gevoelens over mijn tekst en alsof het ineens uit de lucht komt vallen maakt hij er de muziek bij! Samen met Erik, die er een leuke finishing touch aan kan geven door de baslijn er onder te maken en mee te denken, wordt het uiteindelijk een vol nummer!

Mijn wens is om ze op te nemen in de studio en met de kleine liedjes een theatertoer te doen, speciaal voor vrouwen! Vrouwen die willen groeien, ontwikkelen, hun grenzen aan willen geven die kracht kunnen putten uit mijn liedjes. Die ja zeggen tegen zichzelf! Waar we dan met elkaar kunnen verbinden om zo nog krachtiger te zijn! Samen! Ja! Ik kan ”m al helemaal voelen…Lijkt je het leuk om me te volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onder aan de pagina, wie weet staat er op een dag ineens in, dat we in een klein theater te vinden zijn, jij komt dan toch zeker ook? JA! Ik ga ervoor.

Tekst en montage Susanne, gitaar Wim en opnamen video http://bodilanais.com/

Veel liefs Suus en co-coach Gunner

Vergelijkbare berichten